Αδελφότητα Ζωτικιωτών Αθήνας
Σύλλογος  Ζωτικιωτών "Η Βρυτζάχα"
Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε και συντηρείται από την Αδελφότητα Ζωτικιωτών Αθήνας

Αρχείο φωτογραφιών

Σύνδεση χρήστη

Επισκέψεις

6937955
ΣήμεραΣήμερα82
ΧθεςΧθες272
Τρέχουσα εβδομάδαΤρέχουσα εβδομάδα626
Τρέχων μήναςΤρέχων μήνας5038
Γεν. ΣύνολοΓεν. Σύνολο6937955

15Αύγουστος

Mε ιδιαίτερο κέφι και σκοπό έγινε το πανηγύρι στο χωριό μας στις 15 και 16 Αυγούστου. Συγχωριανοί και φίλοι απόλαυσαν παραδοσιακά ηπειρώτικα τραγούδια με ποτά και νόστιμους μεζέδες.


Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το πανηγύρι διοργάνωσε ο Σύλλογος Ζωτικιωτών "Η ΒΡΥΤΖΑΧΑ". Με φιλότιμο δούλεψαν ακούραστα τα μέλη του Συλλόγου στην προετοιμασία και την διεξαγωγή της γιορτής. Αυτή την φορά τα πανηγύρι ήταν κατά κάποιον τρόπο και ειδικού σκοπού. Οι δύο συλλογικοί φορείς του Ζωτικού, ο Σύλλογος Ζωτικιωτών "Η ΒΡΥΤΖΑΧΑ" και η Αδελφότητα Ζωτικιωτών Αθήνας είχαν, ως γνωστό, πάρει την πρωτοβουλία για την αποκατάσταση των ζημιών του σχολειού μας από τους σεισμούς. Ετσι όλα τα έσοδα του πανηγυριού θα διατεθούν για το σχολειό μας.',
Η Αδελφότητα Ζωτικιωτών Αθήνας τιμησε τον συγχωριανό μας Παπαναστάση Παπαθανασίου για την προσφορά του στην παραδοσιακή μουσική του τόπου μας απονέμοντας σε αυτόν την αναμνηστική πλακέττα της Αδελφότητας.


Ηταν πράγματι μαγευτικές οι στιγμές όταν ο Παπαναστάσης τραγούδησε δικά μας τραγούδια με την καθαρή μελωδική του φωνή κι έσυρε πρώτος τον χορό.


"Ηλιε ηλιάκη μου"  {play}/music/Hlie_iliaki_mou.mp3{/play}
Μπράβο στα παιδιά που δούλεψαν εθελοντικά και με κέφι για την γιορτή μας αυτή. Μπράβο στους δυο συλλογικούς μας φορείς για την πρωτοβουλία της αποκατάστασης του σχολειού μας και την μετατροπή του σε πολιτιστικό κέντρο και κέντρο κοινωνικών εκδηλώσεων των συγχωριανών μας. Μπράβο και στο κάθε συγχωριανό και φίλο που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στήριξαν και στηρίζουν αυτή την προσπάθεια.

Οι γειτονιές μας

 

Πρόσφατες αναρτήσεις

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Αναζήτηση Videos

Πρόσφατα Videos

Εκδήλωση για τη μάχη στη Βρυτζάχα 2018

Category: Σούλι

Παρουσίαση βιβλίου "Η Ιστορία της Λιβίκιστας στην Οθωμανική Περίοδο" στο Ζωτικό Ιωαννίνων

Category: Παρουσιάσεις

Κοπή πίτας 2019 του Συλλόγου "Η ΒΡΥΤΖΑΧΑ" στο Ζωτικό

Παρουσίαση του βιβλίου του Δ.Μίχα "Η Ιστορία της Λιβίκιστας στην Οθωμανική περίοδο"