Αδελφότητα Ζωτικιωτών Αθήνας
Σύλλογος  Ζωτικιωτών "Η Βρυτζάχα"
Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε και συντηρείται από την Αδελφότητα Ζωτικιωτών Αθήνας

Αρχείο φωτογραφιών

Σύνδεση χρήστη

Επισκέψεις

6937957
ΣήμεραΣήμερα84
ΧθεςΧθες272
Τρέχουσα εβδομάδαΤρέχουσα εβδομάδα628
Τρέχων μήναςΤρέχων μήνας5040
Γεν. ΣύνολοΓεν. Σύνολο6937957

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΖΩΤΙΚΟΥ "Η ΒΡΥΤΖΑΧΑ"

Αγαπητή συγχωριανή, αγαπητέ συγχωριανέ,

Ο σύλλογός μας καλεί όλα τα μέλη του, τους απανταχού Ζωτικιώτες αλλά και σε εσένα προσωπικά, στη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 12:00, με σκοπό τη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Η συνέλευση θα λάβει χώρα στον χώρο του καταστήματος του συγχωριανού μας Γιάννη Παπαφώτη, στην οδό Οδυσσέα 5α, στο Κάτω Νεοχωρόπουλο Ιωαννίνων.

Ο Σύλλογος Απανταχού Κατοίκων Ζωτικού «Η ΒΡΥΤΖΑΧΑ» μετρά 40 περίπου χρόνια προσφοράς και δράσης για το Ζωτικό και η συνέχιση της λειτουργίας του συνεπάγεται την πολιτιστική δραστηριοποίηση στο χωριό μας. Δε θα ήταν υπερβολή να ισχυριστούμε ότι πίσω από τις περισσότερες παρεμβάσεις σε πολιτιστικό και όχι μόνο επίπεδο βρίσκεται ο σύλλογός μας και η Αδελφότητα Ζωτικιωτών Αθήνας.  Όμως, όπως κάθε οργανισμός χρειάζεται ανθρώπους για τη λειτουργία του, έτσι και ο σύλλογός μας δε μπορεί να υφίσταται χωρίς την ουσιαστική συμμετοχή σου στο διοικητικό συμβούλιο και όχι μόνο.

Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι της ιστορίας του συλλόγου μας και η συμμετοχή νέων ανθρώπων κρίνεται αναγκαία. Δε θέλουμε έναν σύλλογο «μουσείο» αλλά έναν σύλλογο «εργοστάσιο νέων ιδεών», που θα προωθήσει την ανάπτυξη του χωριού μας σε πολιτιστικό αλλά και ευρύτερο επίπεδο, σεβόμενος την πλούσια παράδοσή του.

Θα αφήσουμε έναν σύλλογο με 40 χρόνια ιστορίας και προσφοράς για το Ζωτικό να πέσει σε λήθαργο; Θα αφήσουμε το κεφαλοχώρι της Λάκκας Σουλίου, ακέφαλο; Η απόφαση είναι στα χέρια σου. Σε περιμένουμε!

Το ΔΣ του συλλόγου

 

Οι γειτονιές μας

 

Πρόσφατες αναρτήσεις

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Αναζήτηση Videos

Πρόσφατα Videos

Εκδήλωση για τη μάχη στη Βρυτζάχα 2018

Category: Σούλι

Παρουσίαση βιβλίου "Η Ιστορία της Λιβίκιστας στην Οθωμανική Περίοδο" στο Ζωτικό Ιωαννίνων

Category: Παρουσιάσεις

Κοπή πίτας 2019 του Συλλόγου "Η ΒΡΥΤΖΑΧΑ" στο Ζωτικό

Παρουσίαση του βιβλίου του Δ.Μίχα "Η Ιστορία της Λιβίκιστας στην Οθωμανική περίοδο"